Nya produkter

per sida
1 Recension(er)

Kaski mobilskal är ett snyggt och modern mobilskal gjort i en unik design med plats för kort och mobil. Mobilskalet är gjort i fint pu-läder och passar helt perfekt till din iPhone 6. 

0 Recension(er)

Ett underbart fodral till din iPhone 5/5S från Covert med Nitar på framsidan av plånboksfodralet. Fodralet är gjort i tyg liknande jeans vilket ser väldigt elegant ut. Inte nog med att detta underbara fodral från Covert har en stilig design så kommer ni åt alla knappar på er mobil utan problem. 

0 Recension(er)

Detta stiliga och moderna leopardfodral till Samsung i9100 Galaxy S2 från Fashion. Detta underbara mobilfodral har en smart design i en fräck rosa färg. 

0 Recension(er)

Ett elegant och stiligt mobilfodral gjort i högkvalitativt pu-läder till din HTC One M8. Fodralet sitter tight och bra på din mobil och har hål för både kamera, laddare och hörlurar. 

0 Recension(er)

Ett stiligt och modernt mobilfodral till iPhone 5c gjort i högkvalitativt pu-läder från Fashion. Fodralet har en fräck vintage design samt en smart upbyggnad med hål för kamera, laddare och hörlurar. Mobilfodralet öppnas från sidan av fodral som en bok. 

0 Recension(er)

Ett fräckt mobilskal till er HTC One M8 från Fashion gjort i högkvalitativt pu-läder. Mobilskalet har dessutom en fräck design med hål för kamera, laddare och hörlurar. På baksidan av skalet har man sytt till två stycken kortfack som ser riktigt modernt ut. 

0 Recension(er)

Ett coolt plånboksfodral till HTC One M7 från K-cool. Plånboksfodralet är gjort i äkta läder där det finns plats för både mobil och kort. 

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Brasiliens flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Danmarks flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Finlands flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Frankrikes flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Norges flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

Visar 25 - 36 av 136 produkter

Våra Varumärken