Plånboksfodral iPhone 6 Det finns 4 produkter.

Plånboksfodral iPhone 6

Eleganta och prisvärda plånboksfodral till iPhone 6 gjorda i både pu-läder och äkta läder. Många av fodralen ha en snygg och elegant design med perfekt passform samt hål för kamera, laddare och hörlurar. Inte nog med att er iPhone 6 får plats i fodralen så finns det dessutom plats till både kort och kontanter. 

0 Recension(er)

Ett stiligt och modernt plånboksfodral gjort i vintage-design till iPhone 6. Plånboksfodralet kommer från Fashion och är tillverkad i högkvalitativt pu-läder. Fodralet enkla design i det kvalitativa materialet gör det till en toppsäljare. 

119,00 kr
Lägg i varukorgen
0 Recension(er)

Ett underbart plånboksfodral till iPhone 6 med den Amerikanska flaggan. Ett prisvärt och stiligt plånboksfodral med hål för din telefons samtliga funktionella knappar. Med fodralet på kommer ni enkelt åt knapparna och varken signalstyrka eller kamera hindras av fodralet. 

109,00 kr
0 Recension(er)

Ett underbart plånboksfodral till iPhone 6 med Storbritanniens flaggan. Ett prisvärt och stiligt plånboksfodral med hål för din telefons samtliga funktionella knappar. Med fodralet på kommer ni enkelt åt knapparna och varken signalstyrka eller kamera hindras av fodralet. 

109,00 kr
0 Recension(er)

Plånboksfodral till iPhone 6 gjort i äkta skinn. Detta fräcka och enkla mobilskal har plats till två kort och mobil. Med detta mobilskal får ni ett hållbart fodral som skyddar båda sidor på er telefon. Fodralet har självklart utskärningar för telefonens samtliga funktionella knappar. 

129,00 kr
Visar 1 - 4 av 4 produkter

Våra Varumärken