Hoco läderfodral iPhone 5/5S

Ny

Ett enkelt och användbart läderfodral till iPhone 5/5S gjort i högsta kvalité från HOCO till ett attraktivt pris. Detta läderfodral har en smart uppbyggnad med hål för kamera, laddare och hörlurar. Slå till idag och köp din drömprodukt från Laderfodral.

More details

Mer info

Ett äkta läderfodral till iPhone 5/5S från HOCO. Fodralet är gjort för hand och i sytt i det finaste lädret. Detta läderfodral är extremt hållbart och alla sömmar sitter helt perfekt. Inte nog med att fodralets design är förstlassig så skyddar det dessutom din mobil från stötar, repor och andra skador. Ifall ni behöver svara i telefon, fotografera eller vill lyssna på musik går detta att göra med fodralet på. Detta hållbara fodral kan ses som en billig försäkring till din iPhone 5/5S.

Passar: iPhone 5/5S
Kategori: Läderfodral
Material: Äkta Läder
Märke: HOCO
Färg: Svart/Röd och Vit/Röd


Vi på Laderfodral.se tillhandahåller öppet köp på 30 dagar på alla produkter som vi säljer och tiden börjar att gälla från det att varan har levererats till er. Vi erbjuder både kort och fakturabetalning som tillhandahålls av Payson. Vid frågor rörande produkt, leverans eller betalning kan ni kontakta oss genom att klicka här.

Recensioner

Skriv din recension

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Våra Varumärken