Plånboksfodral Samsung Galaxy Note 3 N9000 Det finns 5 produkter.

0 Recension(er)

Underbart retro-fodral som passar er Samsung Galaxy Note 3 N9000. Detta underbara plånboksfodral har en elegant och modern design med skyddande egenskaper. Med fodralet på undivker ni både skador på kanter, framsida och baksida på mobilen. 

0 Recension(er)

Elegant plånboksfodral från Fashion till Samsung Galaxy Note 3 N9000. I fodralet finns det plats för kort, kontanter och mobil. Inte nog med att fodralet har en praktiskt uppbyggnad så ha det dessutom hål för kamera, laddare och hörlurar. Med detta fodral skyddas er mobil mot stötar, repor och andra skador.

0 Recension(er)

Elegant plånbok till Samsung Galaxy Note 3 från Fashion i svart färg. I fodralet finns det plats åt några kort och kontanter samt en specialficka till körkort eller legitimaion.

0 Recension(er)

Ett äkta plånboksfodral till Samsung Galaxy Note 3 N9000.  Detta supermoderna plånboksfodral kommer att skydda er telefon mot en massa olika skador som kan uppkomma vid tapp eller oaktsamhet. Med fodralet på går det enkelt att fotografera och prata i telefon. 

0 Recension(er)

Ett stiligt och modernt plånboksfodral gjort äkta skinn, till er Samsung Galaxy Note 3 N9000. Detta enkla och moderna fodral skyddar båda sidor av er telefon mot repor, stötar och andra skador. I detta fodral finns det plats för två stycken kort. 

Visar 1 - 5 av 5 produkter

Våra Varumärken