Ny Reducerat pris! Guldigt plånboksfodral till Samsung i9300 Galaxy S3 Visa större

Guldigt plånboksfodral till Samsung i9300 Galaxy S3

s3-guldigt

Ny

Ett guldigt plånboksfodral till Samsung i9300 Galaxy S3 från Covert. Detta guldiga plånboksfodral är lite tjockare än ett vanligt fodral och skyddar desto bättre. I fodralet finns det plats till några kreditkort. Plånboksfodralet har dessutom hål för kamera, laddare och hörlurar. 

More details

Mer info

Detta enkla och moderna plånboksfodral till Samsung i9300 Galaxy S3 är enkelt att använda och har en elegant guldfärgad design. Fodralet kommer från Covert och är gjort i syntetiskt läder och har plats till några kreditkort och mobil. Fodralet har dessutom hål för telefonens samtliga funktionella knappar. Med detta fodral på får ni en snygg och modern mobil med bättre grepp som är helt säker mot stötar, repor och andra skador.

Kategori: Plånboksfodral
Passar: Samsung i9300 Galaxy S3
Material: Syntetiskt läder
Märke: Covert
Färg: Guld


Vi på Laderfodral.se tillhandahåller öppet köp på 30 dagar på alla produkter som vi säljer och tiden börjar att gälla från det att varan har levererats till er. Vi erbjuder både kort och fakturabetalning som tillhandahålls av Payson. Vid frågor rörande produkt, leverans eller betalning kan ni kontakta oss genom att klicka här.

Recensioner

Skriv din recension

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Våra Varumärken