Ny Reducerat pris! Covert ormskinn plånboksfodral Samsung i9300 Galaxy S3 Visa större

Covert ormskinn plånboksfodral Samsung i9300 Galaxy S3

s3-ormskinn

Ny

En plånbok till Samsung i9300 Galaxy S3 från det kända märket Covert. Detta fräcka plånboksfodral är gjort i syntetiskt läder likt krokodilskinn. Plånboksfodralet har plats till två kort samt mobil och är väldigt tunn. Detta tunna fodral stängs och öppnas enkelt genom ett enkelt magnetlås. 

More details

Mer info

Detta underbara krokodilfodral sitter tight och snyggt på er Samsung i9300 Galaxy S3. Fodralet kommer från Covert och är designat likt äkta krokodilskinn samt gjort i syntetiskt läder. I fodralet finns det plats till två kort och mobil. Fodralet har självklart hål för kamera, laddare, hörlurar och alla andra funktionella knappar. Fodralet kommer att skydda din mobil mot stötar, repor och andra skador.

Kategori: Plånboksfodral
Passar: Samsung i9300 Galaxy S3
Material: Syntetiskt läder, krokodilskinn
Märke: Covert
Färg: Rosa


Vi på Laderfodral.se tillhandahåller öppet köp på 30 dagar på alla produkter som vi säljer och tiden börjar att gälla från det att varan har levererats till er. Vi erbjuder både kort och fakturabetalning som tillhandahålls av Payson. Vid frågor rörande produkt, leverans eller betalning kan ni kontakta oss genom att klicka här.

Recensioner

Skriv din recension

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Våra Varumärken