Äkta plånboksfodral till iPhone 5c från Fashion

Ny

Ett äkta plånboksfodral till iPhone 5c från Fashion. Detta underbara plånboksfodral har plats till två kort och körtkort. Med detta supermoderna plånbsfodral kommer din telefon att vara väldigt väl skyddat mot repor och andra skador. Inte nog med att det blir enklare att hålla mobilen samt att den blir säkrare så blir den dessutom mycket snyggare. 

More details

Mer info

Detta moderna plånboksfodral till iPhone 5c gjort i äkta läder och sitter helt perfekt på din telefon och kommer från märket Fashion. Fodralet går enkelt att ta av och sätta på ifall det skulle behövas. Med detta moderna fodral på kan ni enkelt fotografera, skicka sms, lyssna på musik och mycket mer. I fodralet finns plats till både kort och kontanter samt att fodralet har hål för iPhone 5c´s samtliga funktionella knappar och kamera.

Kategori: Plånboksfodral
Passar: iPhone 5c
Material: Äkta läder
Märke: Fashion
Färg: Svart


Vi på Laderfodral.se tillhandahåller öppet köp på 30 dagar på alla produkter som vi säljer och tiden börjar att gälla från det att varan har levererats till er. Vi erbjuder både kort och fakturabetalning som tillhandahålls av Payson. Vid frågor rörande produkt, leverans eller betalning kan ni kontakta oss genom att klicka här.

Recensioner

Skriv din recension

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Våra Varumärken