Ny Plånboksfodral iPhone 6 äkta skinn Visa större

Plånboksfodral iPhone 6 äkta skinn

Ny

Plånboksfodral till iPhone 6 gjort i äkta skinn. Detta fräcka och enkla mobilskal har plats till två kort och mobil. Med detta mobilskal får ni ett hållbart fodral som skyddar båda sidor på er telefon. Fodralet har självklart utskärningar för telefonens samtliga funktionella knappar. 

More details

Mer info

Detta underbara plånboksfodral till iPhone 6 är gjort i äkta skinn och har helt perfekt passform. Med detta fodral behöver ni inte vara oroliga för repor, stötar och andra skador då fodralet skyddar både baksida och framsida på er iPhone 6. Plånboken har dessutom plats till två stycken kort samt hål för telefonens funktionella funktioner såsom kamera, hörlurar och laddare. Fodralet stör inte dig när du pratar i telefon, skickar sms och med mera.

Kategori: Plånboksfodral
Passar: iPhone 6
Material: Äkta skinn
Färg: Brun


Vi på Laderfodral.se tillhandahåller öppet köp på 30 dagar på alla produkter som vi säljer och tiden börjar att gälla från det att varan har levererats till er. Vi erbjuder både kort och fakturabetalning som tillhandahålls av Payson. Vid frågor rörande produkt, leverans eller betalning kan ni kontakta oss genom att klicka här.

Recensioner

Skriv din recension

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Våra Varumärken