Skal & fodral iPhone 5c Det finns 4 produkter.

Underkategorier

  • Plånboksfodral iPhone 5c
    I denna kategori har vi fodral som är uppbyggda med plats för kort och kontanter så kallade plånboksfodral till iPhone 5c. Många av våra plånboksfodral till iPhone 5c kommer från kända varumärken såsom Fashion, HOCO eller Kalaideng. Den praktiska uppbyggnaden av dessa underbara plånboksfodral till iPhone 5c gör att man inte kan göra något annat än att älska dem. Ni kommer säkert hitta ett nytt fodral i en design som ni gillar till ett rimligt pris.
  • Läderfodral iPhone 5c
    Här kan ni hitta enkla läderfodral till iPhone 5c. Många av våra läderfodral har en unik design och kommer från kända varumärken såsom HOCO, Kalaideng eller Fashion. Alla våra fodral har en bra passform samt lång hållbarhetstid. Vi hoppas ni hittar ett snyggt fodral som ni tycker om till ett billigt pris.
  • Mobilskal iPhone 5c
    Billiga mobilskal till iPhone 5c i bra kvalité är svåra att hitta på internet men nu har ni kommit helt rätt då vi har ett stort utbud av mobilskal till iPhone 5c. Många av våra mobilskal till iPhone 5c är enkla att använda och blir ett perfekt skydd tillsammans med ett skärmsydd för just din mobil. Kolla gärna in vårt stora utbud av mobilskal i webbutiken.
0 Recension(er)

Modern retro läderfodral till iPhone 5c från Fashion i en brun färg. Detta moderna och stiliga läderfodral är enkelt att öppna och stänga. Ett smart och säkert fodral som klarar av att ta ett flertal olika smällar. 

0 Recension(er)

Ett snyggt och färgrikt plånboksfodral till iPhone 5c. Ett enkelt och stiligt fodral gjort i pu-läder med eleganta och kvalitativa sömmar. Fodralet har bra passform och skyddar din mobil från stötar, repor och andra skador. 

0 Recension(er)

Ett stiligt och modernt mobilfodral till iPhone 5c gjort i högkvalitativt pu-läder från Fashion. Fodralet har en fräck vintage design samt en smart upbyggnad med hål för kamera, laddare och hörlurar. Mobilfodralet öppnas från sidan av fodral som en bok. 

0 Recension(er)

Ett äkta plånboksfodral till iPhone 5c från Fashion. Detta underbara plånboksfodral har plats till två kort och körtkort. Med detta supermoderna plånbsfodral kommer din telefon att vara väldigt väl skyddat mot repor och andra skador. Inte nog med att det blir enklare att hålla mobilen samt att den blir säkrare så blir den dessutom mycket snyggare. 

Visar 1 - 4 av 4 produkter

Våra Varumärken