Skal & fodral iPhone 5/5S Det finns 37 produkter.

Underkategorier

 • Plånboksfodral iPhone...
  Här hittar ni våra snygga och eleganta plånboksfodral till iPhone 5/5S. Många av våra plånboksfodral till iPhone 5/5S kommer från kända varumärken såsom Fashion, HOCO eller Kalaideng. I våra plånboksfodral till iPhone 5/5S finns det plats för både kort, kontanter samt er mobil. Kolla gärna in vårt stora utbud av fodral i webbutiken.
 • Läderfodral iPhone 5/5S

  Här kan ni hitta enkla läderfodral till iPhone 5/5S. Många av våra läderfodral har en unik design och kommer från kända varumärken såsom HOCO, Kalaideng eller Fashion. Läderfodralen till iPhone 5/5S är uppbyggda med en stabil innerram som din iPhone 5/5S sitter stabilt fast i. Ni kommer säkert hitta ett nytt fodral i en design som ni gillar till ett rimligt pris.

 • Mobilskal iPhone 5/5S
  Billiga mobilskal till iPhone 5/5S i bra kvalité är svåra att hitta på internet men nu har ni kommit helt rätt då vi har ett stort utbud av mobilskal till iPhone 5/5S. Många av våra mobilskal till iPhone 5/5S är enkla att använda och blir ett perfekt skydd tillsammans med ett skärmsydd för just din mobil. Här på Laderfodral hoppas vi att ni kan hitta ett mobilskal som ni söker efter.
 • Strumpor iPhone 5/5S
 • Bumper iPhone 4/4S
per sida
0 Recension(er)

Ett välskyddande Transformers mobilskal till iPhone 5/5S gjort i metall som skyddar både framsida och baksida på din telefon. Detta kraftfulla mobilskal kan ses som ett superskydd till din mobil. Detta kraftfulla mobilskal har dessutom hål för kamera, laddare och hörlurar. 

1 Recension(er)

Stiligt och elegant mobilskal i unik design från Fashion till iPhone 5/5S. Detta stiliga mobilskal har på baksidan av skalet plats till två kort vilket gör mobilskalet väldigt praktiskt. 

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Brasiliens flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Danmarks flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

En enkel och användbar väska i högkvalitativt pu-läder med croco design. Denna underbara väska är fräck samt praktisk med hål för hörlurur till er iPhone 5/5S. i väskan finns det plats för kort och kontanter, kan ses som en liten mini handväska. 

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Finlands flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Frankrikes flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Norges flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Portugals flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Spaniens flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med Storbritanniens flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

0 Recension(er)

Stiligt mobilskal gjort i retro stil till iPhone 5/5S med USAs flagga tryckt på baksidan av skalet. Mobilskalet har en praktisk och enkel design med hål för kamera, laddare och hörlurar.

Visar 25 - 36 av 37 produkter

Våra Varumärken